Aby příznivci divadla z Tachova, kteří jezdívali pravidelně do Mariánských Lázní v rámci předplatného, o svá představení nepřišli, připravilo pro ně několik pořadů tachovské Městské kulturní středisko. „Chceme příznivcům divadla v Tachově nabídnout vlastní formu předplatného na sezonu, a to Podzimní předplatné 2007,“ informovala nás ředitelka MKS Tachov Božena Vaňková.

Všechna představení se uskuteční v kinosále Mže. Pořízením abonentní vstupenky získají diváci záruku svého stálého místa na všechna představení. Cena jedné abonentní vstupenky je 700 korun. „Kdo by měl o předplatné na podzimní část sezony zájem, získá bližší informace u nás na kulturním středisku nebo v Infocentru kulturního střediska v Tachově na náměstí Republiky,“ dodala Vaňková.

První představení v rámci předplatného se ve Mži bude konat už 24. září a bude to od 19.30 hodin Večer s Jiřinou Jiráskovou. Tato životní partnerka Zdeňka Podskalského a dlouholetá ředitelka Divadla Na Vinohradech bude vyprávět nejen o své cestě životem a snem. V polovině října bude herec Václav Postránecký v pořadu Jak se učí herectví tlumočit tachovskému publiku zábavný pohled na radosti, starosti, strastí a úskalí herecké práce. Listopadové předplatné nabídne pořad o etiketě a společenském chování Dobře, pane Guthe, jehož hlavní protagonistkou bude Naďa Konvalinková. V prosinci čeká diváky divadelní večer a vybírá se ze tří možností – detektivka Vrah zvoní dvakrát s Tomášem Krejčířem, Ivanem Vyskočilem a Danou Homolovou, komedie Milion liber s Danou Morávkovou a Janem Révaiem, titul Jedu k mámě s Janem Kačerem a Ninou Divíškovou. Listopadové a prosincové termíny budou upřesněny.