Tachovský územní odbor navštívil před několika dny ředitel Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Pavel Krákora. Přítomným policistům oficiálně přestavil Petra Stuchla, který ve funkci vedoucího územního odboru nahradí dosavadního vedoucího Luďka Svobodu. „Ten ze svého postu odchází na Městské ředitelství Plzeň, kde byl ustanoven do funkce vedoucího územního odboru služby kriminální policie a vyšetřování. Krajský ředitel poděkoval dosavadnímu vedoucímu za profesionální vedení územního odboru, které souvisí mimo jiné i s dosahováním velmi solidních výsledků v oblasti objasňování trestné činnosti páchané na území tachovského okresu," uvedla policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

S poděkováním za dosavadní spolupráci na vysoké úrovni se připojil také tachovský okresní státní zástupce Zbyněk Eger, který se představení nového vedoucího územního odboru účastnil.

Nový vedoucí územního odboru Petr Stuchl zastával od listopadu 2009 na krajském ředitelství post náměstka ředitele pro ekonomiku. Do té doby působil u policie na různých pracovních místech, převážně v ekonomické oblasti. Několik let strávil také na bývalém Okresním ředitelství policie v Tachově. Vrací se tak do známého prostředí.