„Nově budou využivat například jednací místnost," prozradila zastupující tisková mluvčí tachovské policie Dagmar Brožová.

Budova má zřízené bezbariérové přístupy a toalety, koutek pro matku s dětmi s pultem pro přebalování a dále je zde vytvořena nová recepce. „Opravoval se vnitřek stávající budovy, to znamená kanceláře policistů. Bylo zde zřízeno i detašované pracoviště pro policisty služby kriminální policie a vyšetřování, nová je místnost pro dozorčí službu a opravená jsou i sociální zařízení," vyjmenovala mluvčí.

Oficiálně se služebna otevře 1. srpna za účasti vedoucích činitelů Policie České republiky v Plzeňském kraji a dalších osobností veřejného života na Tachovsku.

Přesnou cena rekonstrukce, která trvala jeden rok, zatím není možno uvést. „Celkové vyúčtování bude teprve provedeno, neboť kolaudace se uskutečnila před pár dny a stále nejsou vyúčtovány vícepráce," vysvětlila mluvčí Dagmar Brožová. Rekonstukce je z větší části financována z evropských fondů. Finančně se podílela i policie