Podle majitele bylo vozidlo zaparkované v Bělojarské ulici v Tachově před domem č. p. 1466. „Z ohledání vozidla je zřejmé, že jej poškodil neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, avšak vzhledem k tomu, že majitel nehodu oznámil až po dvou dnech, nelze s jistotou určit, že místo nehody je právě v Bělojarské ulici a zda k němu došlo právě v den, kdy jej majitel na vozidle zaregistroval. Vzniklou škodu odhadli policisté na jeden tisíc korun,“ uvedla k případu tachovská policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

Druhá nehoda se stala mezi 1. a 2. dubnem letošního roku ve Stříbře. Na parkovišti na Masarykově náměstí poškodil dosud neznámý řidič levou zadní část zaparkovaného vozidla Volkswagen Touran a poté z místa nehody ujel. Vzniklou škodu policisté odhadli na deset tisíc korun.

Tachovští dopravní policisté žádají případné svědky, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, aby neprodleně kontaktovali Policii ČR, územní odbor Tachov – dopravní inspektorát, tel: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na telefon 974 321 082 nebo na linku tísňového volání 158.