Koncem loňského roku se podařilo vybudovat také nové prostory pro zaměstnance – odpočinkovou místnost, a částečně opravit kuchyňku pro řidiče sanitních vozů. „Jsme rádi, že se nám podařilo opravit a zpříjemnit zázemí pro zaměstnance polikliniky. Povedlo se to hlavně díky dotaci získané z Plzeňského kraje, který nám přispěl částkou půl milionu korun,“ řekl Deníku ředitel polikliniky Petr Tuháček a doplnil, že také v letošním roce budou pokračovat další stavební úpravy polikliniky.

„Pro letošní rok jsme získali od města Tachov dvoumilionovou účelovou dotaci. Díky těmto penězům bychom chtěli především vyměnit schodiště u vstupu do polikliniky. Investice to ale bude velká, předpokládáme kolem osmi set tisíc korun. Máme ale i další plány, chceme nahradit linoleem dlaždice v prostoru před vnitřním schodištěm a také bychom chtěli v letošním roce zprůchodnit veřejnosti dětské oddělení s poliklinikou,“ uzavřel ředitel.