„Nově je lovná míra kapra čtyřicet centimetrů. Získali jsme koupí nový pozemek u Mže, opravili příjezdové cesty u sytenského rybníku, přeliv na Výrově a pracujeme na dalších možnostech získání dalších nemovitostí," řekl mimo jiné Čermák.

Došlo i na hodnocení rybářského plesu, kde se podstatně snížila návštěvnost a organizace tak nucena na tento počin doplácet.

Zprávu o hospodaření organizace přednesl Felix Matulka.

Následovalo hodnocení rybářů, kteří se v roce 2013 aktivně podíleli na chodu organizace, bylo tak uděleno několik ocenění. Na přetřes přišly v diskuzi i jiné zajímavosti, rybáře například zajímalo , co s poničenými stromy v okolí vod, kde jsou bobři.

Závěrem členové volili výbor MO ČRS a dozorčí komisi. „Chtěl bych všem poděkovat za účast, bohužel je stále nízká. Rád bych zde vyzdvihl činnost našich členů, kteří se věnují mládeži v Černošíně, Kladrubech a Stříbře. Kdo by nám rád pomohl a přiložil ruce k dílu, je vítán, protože pracujících je u nás málo. Totéž platí u výlovů, ocenil bych více těch, co se podílí aktivně a nechodí k vodě jen rybařit," řekl František Hodonický.

Martina Sihelská