Trio striptérů z Ostravy, které si říká Chippendales, předvedlo v sobotu své umění v kasinu American Chance Casinos v Rozvadově. Jeho vystoupení sledovalo na tři desítky natěšených dam z Čech i Německa. „Podobných akcí se zúčastňuji ráda. Tentokrát jsem s sebou vzala i manžela. Zjistila jsem ale, že to není ten pravý odvaz. Když mi choť stojí za zády a opovržlivě odfukuje, mám pak pocit, že se dopouštím něčeho zakázaného. Příště už ho nechám doma,“ svěřila se nám jedna ze zahraničních návštěvnic striptýzu.

„Jsem tady poprvé. Ale vystoupení se mi moc líbilo. Pokud bude příště možnost, ráda přijdu zase,“ usmívala dvaadvacetiletá Lenka z Rozvadova. Jeden ze striptérů ji přizval k účasti na svém vystoupení. „ Ze začátku mi bylo docela trapně, ale pak už to šlo,“ dodala Lenka. Ostraváky si prohlédla a se striptérem zařádila i devatenáctiletá Petra. My jsme se ji zeptali, co na to říká její partner. „Ten tady není. Ale říkala jsem mu, že sem půjdu.Ovšem mu povyprávím, věřím, že to pochopí,“ dodala s úsměvem. „Striptýz už dělám deset let.

Sklony bavit lidi jsem měl už na základce,“ prozradil nám 32letý Rocky, člen ostravského tria. „Přítelkyně to bere jako mojí práci. Prostě se striptýzem živím,“ dodal. „Pokud nežijete na vysoké noze, k obživě výdělek z této činnosti bohatě postačuje,“ připojil se Mike, Rockyho kolega. „Když jsem začínal, měl jsem obavy, jestli dokážu ženy svým tancem zaujmout. Teď už vím, že dámy potřebují hlavně vidět hezké mužské tělo a ladné pohyby,“ podotkl Denny, třetí z party.

„Je škoda, že se české ženy na podobné akce ještě příliš chodit nenaučily. Absolutní většina klientek přijíždí právě ze zahraničí. Nevím, kde je chyba. Výše vstupného? Za koncert nebo dovadelní představení zaplatíte daleko víc. Možná, že v českých lidech ještě stále přežívá, že striptýz je jenom pro honoraci,“ pokrčil rameny Petr Vencl, marketingový šéf rozvadovského kasina.