Turnaje se zúčastnila družstva Hasiči Plzeň, Hasiči Domažlice a Hasiči Kopis + Tachov.

Jelikož hasičů hokejistů není mnoho je už tradicí, že turnaje se zúčastňují složená družstva z více stanic a další hosté. Tradičními hosty jsou hokejisté ze Záchranky, FN Plzeň a SPLH Hamrníky.

Los určil složení dvou tříčlenných skupin. Do první skupiny byla nalosována družstva hasičů z Plzně, FN Plzeň a SPLH Hamrníky. Druhá skupina byla následující: Záchranka, Hasiči Domažlice, a Kopis+hasiči Tachov.
Turnaj získal postupně jméno a každým rokem se může pyšnit vyšší hráčskou úrovní, ve které není lehké se prosadit. Letos se nejlépe ve skupinách dařilo hasičům z Domažlic, kteří hráli velice sympatický hokej. Skupinu A vyhrálo družstvo z Hamrníků.

V semifinále se utkala družstva křížem první ze skupiny A s druhým ze skupiny B a obráceně. Následovaly zápasy o páté, třetí místo a finále.

Černého Petra si letos vytáhli hasiči z Plzně. I přes dobrou hru se jim nepovedlo vstřelit potřebné góly a skončili na šestém místě. Páté místo obsadilo družstvo Kopis+ Tachov.

Následovaly boje o pomyslnou bednu. O třetí místo se utkala družstva z Fakultky a Záchranky. Tento zápas byl velice zajímavý a po první půli se zdál jasnou záležitostí pro FN Plzeň, když vedla už 5:1. Ve druhé půli však nastal herní obrat a po skvělých akcích Martina Straky (shoda jmen se slavným hráčem extraligové Plzně) Záchranka srovnala a vypadalo to i na celkový obrat. Ten se však nekonal, protože přišel šestý gól do sítě Záchranky. Ta už nestačila zareagovat a ze třetího místa se radovala FN Plzeň.

Finále odstartovala dvojice rozhodčích v 15 hodin a dal se předpokládat veliký boj mezi hasiči z Domažlic a Hamrníky. V obou družstvech hrají velice dobří hokejisté a na herním stylu to bylo znát. V zápase nechybělo nic, pěkné akce, boj, ale ani emoce – to vše k hokeji patří. Šťastnějším bylo nakonec družstvo z Hamrníků a odvezlo si putovní pohár a další ceny. Druhé místo patřilo hasičům z Domažlic s nejlepším střelcem turnaje Martinem Vlčkem. Ten vstřelil pět branek a obdržel pohár a soudek piva společně s nejlepším brankářem Jiřím Outratou z Hamrníků.

Martin Provazník