Ze sedmičlenného zastupitelstva Studánky tři zastupitelé rezignovali. Studánečtí tak budou zasedat v novém složení. „Rezignovali na svůj post," konstatovala starostka Studánky Irena Zapletalová. „Musela jsem tedy oslovit další tři kandidáty z jejich volební strany Studánka. Do zastupitelstva se tak nově dostali Zdeněk Žižka, Václav Janča a Milan Dvořák," informovala Deník starostka s tím, že na řádném zasedání zastupitelstva byl do funkce místostarosty zvolen Zdeněk Žižka.

Ten už dříve vykonával ve Studánce funkci starosty obce a podle jeho slov chce navázat na své dřívější ideály. „Nejprve se ale musím se vším pečlivě seznámit. Jsem ve funkci teprve týden," řekl nový místostarosta Zdeněk Žižka. Budu velice rád, když budeme společně spolupracovat na chodu obce," dodal.

Studánku nadále vede Irena Zapletalová, místostarostou je Zdeněk Žižka. Další zastupitelé jsou Hubert Mazánek, Richard Volka, Miloš Mráz, nově pak Milan Dvořák a Václav Janča. V kontrolním výboru zasedá Richard Volka- jako předseda, Dušan Raba a Marie Langová.