I přes chladnější počasí, které přišlo po tropických dnech, si diváci nenechali ujít toto divadelní představení plné populárních melodií, např. Do věží, Hoja hoj, Lásko má, já stůňu a dalších. Profesionální a amatérští herci bavili přítomné v představení doplněném i o rytířské turnaje v podání Poberounských šermířů. V rolích pážat si zahrály místní děti – Viktorka Těšínská a Pepa Janoch.

Ilustrační foto.
Proti parkovišti bojují podpisovou akcí

Václav Vydra coby císař Karel IV. a po něm i císařovna Alžběta přijeli před diváky na krásném koni. Velice efektivní bylo i noční divadelní osvícení celého zámku. Herci Jan Rosák s Petrem Jančaříkem vystoupili se svým duetem z oken zámku. Pážata, Alena, Pešek , Ofka a ostatní účinkující podali úžasné herecké výkony. Opět ukázali, že melodie písní tohoto muzikálu nestárnou. Prostory našeho zámeckého areálu opět ožily tímto divadelním představením a opět se ukázalo, že celý zámecký areál je pro kulturní a společenské akce jako stvořený.

Organizace této akce je velmi náročná, proto členům našeho spolku patří velký dík za jejich obětavou práci při přípravách i závěrečném úklidu.

Slávka Janochová