"Dali jsme se do velké rekonstrukce sociálního zařízení pro děti i pro zaměstnance," informovala ředitelka Miroslava Košťálová. Jak dodala, personál školy vymaloval. "Kompletně jsme také předělali kabinety na ukládání pomůcek a pedagogického materiálu. Zaměstnanci mají konečně krásnou šatnu s novým linem i nábytkem," uvedla dále.

Děti se podle zpráv ze školky mohou těšit na několik změn ve třídách. "Dobře se jim bude odpočívat, až si zatáhnou nádherné barevné rolety."

Víchovský rybník na začátku května.
Víchovský rybník byl vyloven, kvůli suchu trvá naplnění podstatně déle

Několik dní pracovali zaměstnanci školky na úpravě zahrady. "Natřeli jsme lavičky, domek na hračky, vyměnili písek v pískovištích, vyklidili všechny kouty. Za výměnu písku bychom chtěli poděkovat městu Tachov," uvedla ředitelka.

Také při vstupu do areálu mateřinky čeká na děti překvapení, celý prostro byl totiž kompletně předělán.

"Chtěli bychom také poděkovat panu Novohradskému, který nám věnoval na zahradu zeminu a ozdobné kameny. Velké poděkování patří také tatínkovi panu Gregorovi. Ten nám často nám při realizaci našich nápadů pomáhá. Až tato složitá situace skončí, moc rádi přivítáme naše děti do krásné a upravené mateřské školy," uzavřela ředitelka.