Dětská párty, kde se zmrzlina mlsala ve velkém, se konala v Penzionu Staré Sedlo. Přišlo na ní přes dvacet lidí z celé obce a okolí.
„To, že se u nás takové akce konají, je moc dobře. Hodně pro nás znamenají," řekla Jiřina Dufková Tajstrová. „Kulturní akce jsou tu vítané. Je hezké, že se i děti vyřádí. Nesedí u televize nebo počítače a když už není sníh na sáňkovačku, mohou si zatančit na diskotéce," dodala.

O program a hudební doprovod se postaral v okrese známý showman Karel Veřtat. Malí účastníci si tak mohli nejen zatančit, ale i soutěžit o sladkosti. Vrcholem soutěží byla anketa, ve které děti vybíraly jméno pro právě narozeného beránka ze stáje Karla Niebauera. „Vybraly jméno Bertík," poznamenal pořadatel Niebauer s tím, že si mohl starosedlecký potěr beránka pochovat. Ve Starém Sedle ale nezahálí. Děti se mohou těšit na březen, kdy se bude v penzionu konat Pyžamová párty. „Další akce plánujeme na léto. To už děti pozveme na jízdárnu, kde si mohou vyzkoušet jízdu na koni. Náš kulturní program bude obsahovat i akce pro dospělé," uzavřel Karel Niebauer.