Své poděkování odeslali na emailovou adresu Tachovského deníku. „Dobrý den, chtěli bychom moc poděkovat všem hasičům a záchranářům, kteří se zúčastnili v pondělí zásahu u autonehody ve směru ze Stráže na Bor a že nás vytáhli z nabouraného auta. A děkujeme také chlapům z VK," píše ve zprávě, pod kterou se podepsali Michal Šebelík, Martin Šebelík a Petr Svoboda.

S mladíky havaroval řidič Renaultu Laguna, který jel ve směru ze Stráže do Boru. Asi půl kilometru před Borem narazil čelně do stromu. „Vzhledem k charakteru zranění nebylo možné provést přímo na místě dechovou zkoušku na alkohol a zkoušku na přítomnost omamných látek," sdělila Deníku policejní mluvčí Dagmar Brožová. Proto byl havarovanému řidiči, kterého s těžkými zraněními odvezla do plzeňské nemocnice letecká záchranná služba, zajištěn odběr krve, který byl odeslán do laboratoře. Na výsledky se stále čeká.

„Škoda na havarovaném vozidle byla odhadnuta na třicet tisíc korun, nehoda je stále v šetření, i když s největší pravděpodobností je příčinou vysoká rychlost," doplnila mluvčí.

Tři zranění mladíci cestovali v autě náhodou. Podle svědků pomohli řidiči vytlačit auto z příkopu, do kterého sjel o něco dříve. Ten jim za odměnu nabídl svezení, které pro ně málem skončilo tragicky.